2022. augusztus 16., kedd, Ábrahám napja

Címke: újság

10 cikk 1/1 oldal

Sötét utasok

Kevesen tudják, de Rejtő Jenő írói indulása nem humoros művek publikálásához köthető. Első írásait az Ujság című napilapban olvashatták, ezek egyike a Sötét utasok.

A norvég Aftenposten: indulnak haza a kelet-európaiak

Norvégiának, a hazai balliberálisok egyik imádott mintaországának legnagyobb példányszámú lapja, szombati, vezető cikkével e balliberálisok füleibe szörnyű harsonaszót durrantott.

Hazánkat támadja a brit Financial Times

Újabb magyar kormányellenes cikkel jelentkezett kedden a brit lap. Szerzője és Soros György szóvivője igyekszik bebizonyítani, hogy a nemzeti konzultáció alapvetően hazugságra épül.

Iszapból szőtt fogyó virágok

Az erdélyi emlékirat-irodalomnak igen gazdag hagyománya – és tárháza – van: Kemény Jánostól Apor Péterig, Bethlen Miklóstól Mikes Kelemenig.

A The Daily News kálváriája

Az amerikai újságírás fekete napja volt szeptember 26., amikor a New York-i The Daily News szerkesztőségét kora reggel összehívták, és a stáb kétharmadával közölték, szolgálataikra immár nem tartanak igényt.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.