2020. július 14., kedd, Örs, Stella napja

Címke: újranyitás

5 cikk 1/1 oldal

Jövőre újra működhetnek mozik Szaúd-Arábiában, 35 évi tilalom után

Több mint 35 évi tilalom után márciustól újra működhetnek mozik Szaúd-Arábiában, a hatósági engedélyek kiadása már most elkezdődik – jelentette be hétfőn a kulturális minisztérium, amely közleményében jelentős fejleményének nevezte a változást az ország szórakoztatóipara számára.

Újranyitja líbiai nagykövetségét Olaszország

Olaszország újranyitja nagykövetségét Líbiában, elsőként a korábban bezárt nyugati diplomáciai missziók közül az észak-afrikai országban – közölte hétfőn az olasz külügyminisztérium.

Sting koncertjével nyílik újra november 12-én a Bataclan

Sting koncertjével nyílik újra november 12-én a tavalyi párizsi merényletek egyik helyszíne, a Bataclan koncertterem, ahol a 130 áldozat közül kilencvenen vesztették életüket – jelentette be pénteken a Lagardere Unlimited Live Entertainment, a szórakozóhely tulajdonosa.

2016 végén nyílik újra a felújított Bataclan

A teljes körű felújítás után az év végén nyílik meg újra a tavalyi november 13-i párizsi merényletek egyik helyszíne, a Bataclan koncertterem, ahol a 130 áldozat közül kilencvenen vesztették életüket – közölte szerdán a szórakozóhely vezetősége.
5 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.