2024. május 24., péntek, Eszter, Eliza napja

Címke: újbuda

27 cikk 1/3 oldal

Lezárult az Újbuda startup verseny

Az Újbuda Startup pályázattal az önkormányzat az innovatív ötleteken és fejlesztéseken alapuló, növekedésorientált ifjúsági vállalkozások létrehozását, a cégalapítás korai fázisát támogatja évről évre. A verseny decemberi döntőjében 12 csapat mutatta be ötletét.

Ismét főszerepben az egészséges életmód

Egészségnapot tart Újbuda és a Fia­tal Családosok Klubja vasárnap, hogy felhívják a figyelmet a megfelelő életmódra. A Feneketlen-tó mellett számos sporttevékenység kipróbálható, de lesznek gyermekprogramok és koncertek is.

Szuperkórház: emelkednek a lakásárak is

Nagyszabású ingatlanfejlesztések kezdődtek Dél-Budán a Budai Egészségügyi Centrum, vagyis az úgynevezett szuperkórház telkéhez közel – hívta fel a figyelmet az OTP Ingatlanpont.

Kócsag a Bertalan Lajos utcában

A cél az volt, hogy 14 tervezőgrafika szakos hallgató a környezetvédelem fontosságát előtérbe helyező látványterveket készítsen.

Újbuda és Angyalföld a legkapósabb

Nem véletlenül zajlik a legtöbb lakásépítés a XI. és a XIII. kerületben: a két nagy kiterjedésű kerület a lakásvásárlók köré­ben a legkeresettebb helyszínnek számít.
27 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.