2024. május 26., vasárnap, Fülöp, Evelin napja

Címke: Új Széchenyi-terv

11 cikk 1/2 oldal

Egyházi gimnáziumokat fejlesztenek Miskolcon

Másfél milliárd forint támogatást ad a kormány az Új Széchenyi Terv keretében a miskolci Lévay József Református Gimnázium és Diákotthon és a Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium fejlesztésére – jelentette be Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériuma egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára hétfőn a borsodi megyeszékhelyen, sajtótájékoztatón.

Kasszazárás

A legnagyobb siker az lenne, ha olyan helyzetbe lehetne hozni a hazai vállalkozásokat, hogy a jövőben uniós támogatások nélkül is érdemben hozzájáruljanak a gazdasági növekedéshez.

Megújult három balatoni település szennyvízkezelése

Befejeződtek a kiviteli munkái a Balatonlelle, Balatonboglár és Fonyód szennyvízkezelését fejlesztő 2 milliárd forintos uniós támogatású beruházásnak – tájékoztatta Hidvégi József, a projektgazda Dél-Balatoni Szennyvízelvezetés és Tisztítás Megvalósítását Célzó Önkormányzati Társulás elnöke az MTI-t szerdán.

Kovács Zoltán: Tízmilliárdos informatikai fejlesztés az államigazgatásban

Több mint tízmilliárd forint felhasználásával, az Új Széchenyi Terv keretében valósult meg a járási közigazgatási hivatalok informatikai fejlesztése, illetve a hivatalok integrálása a kormányhivatalok ügyfélszolgálati rendszerébe – mondta a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára a projektek zárórendezvényén csütörtökön Budapesten.

Hét regionális irodát alakított ki a betegjogi központ uniós forrásból

Hét regionális irodát alakított ki az Országos Betegjogi, Ellátottjogi, Gyermekjogi és Dokumentációs Központ (OBDK) 915 millió forint uniós forrásból, a három éve alakult intézmény mára az egészségügyi, szociális és gyermekeket érintő ellátórendszer aktív tagjává vált – közölte a központ főigazgatója kedden Budapesten.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.