2023. február 3., péntek, Balázs napja

Címke: új szabályozás

6 cikk 1/1 oldal

Komoly vitát váltott ki a szegedi zajrendelet

Komoly vitát váltott ki a szegedi zajrendelet módosítása a város közgyűlésének pénteki ülésén, az új szabályozás szerint hétköznapokon 22 óráig, pénteken és szombaton éjfélig tarthatók hangosított rendezvények a teraszokon és közterületen.

Új szabályozásra lehet szükség a legújabb GMO-kutatási eredmények miatt

Új törvényi szabályozásra lehet szükség Magyarországon a legújabb, a genetikailag módosított szervezetekre (GMO), ezen belül a GMO-növények termesztésére vonatkozó kutatások miatt – fejtette ki Darvas Béla, a GMO-kerekasztal elnöke csütörtökön az MTI-nek egy budapesti szakmai tanácskozáson.

Újraszabályozná a menedékkérelmeket az EU-bizottság

Újabb huzavona indulhat a migránskérdésben már eleve megosztott Európai Unióban a menedékkérelem újraszabályozása kapcsán, amelynek terveit a jövő héten fogja bemutatni az Európai Bizottság – írta az AFP francia hírügynökség vasárnap.

Rétvári Bence: nyáron megszűnik a Klik

Nyáron teljesen megszűnik a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik), jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.