2022. január 25., kedd, Pál napja

Címke: új irány

5 cikk 1/1 oldal

Új irányt vett Brazília

Az elemzők már hónapokkal ezelőtt jelezték, hogy a 63 éves, populistának nevezett politikus malmára hajtja a vizet a lakosság csalódottsága a politikai elitben.

Az epesav okozta megbetegedések terápiájának új irányait mutatták be magyar kutatók

Az epesav okozta megbetegedések – köztük a heveny hasnyálmirigy-gyulladás, a Barrett-nyelőcső- és vastagbélrák – terápiájának új irányait mutatta be Hegyi Péter, a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karának (PTE-ÁOK) professzora. Kutatótársaival erről a napokban számoltak be a Physiological Reviews nevű szaklapban.

Bizonytalan a minicsúcson megfogalmazott új irány

Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász szerint bizonytalan a vasárnapi bevándorlással foglalkozó uniós minicsúcson megfogalmazott új irány, amely külső platformok és tranzitzónák kijelölését szorgalmazza.

Új irányvonalat javasol hazájának az osztrák kancellár

Ausztriának új irányvonalra van szüksége az osztrák kancellár szerint. Christian Kern ennek kapcsán többek között a munkahelyteremtésről, az energiarendszer „forradalmi” átalakításáról és a migránsok beilleszkedésének nehézségeiről beszélt pártjának, az Osztrák Szociáldemokrata Pártnak (SPÖ a felső-ausztriai Welsben tartott rendezvényén.
5 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.