2022. július 7., csütörtök, Apollónia napja

Címke: ügynök

18 cikk 1/2 oldal

A megnyertek kémjátszmái

Kik szivattyúzták ki illegálisan az ország tőkéjét? Kik voltak és mit kaptak cserébe a megnyertek? Egyéb témákat is érintve erről beszélgettünk Borvendég Zsuzsanna történésszel.

Merkel: további intézkedések is elképzelhetőek az angliai mérgezés ügyében

Az uniós vezetők várják a Vegyifegyver-tilalmi Szervezet szakértőinek vizsgálati eredményeit Szergej Szkripal egykori orosz kettős ügynök és lánya angliai megmérgezésével kapcsolatban és az elítélő szavak mellett további intézkedések meghozatalára is sor kerülhet - közölte Angela Merkel német kancellár Brüsszelben, az uniós állam-, illetve kormányfők csúcstalálkozója első ülésnapját követően péntek hajnalban.

A szembenézés hiánya

A történészt sok más mellett az különbözteti meg a politikustól, hogy – nem politizál. Ha mégis ezt teszi, nyomban lenullázza magát, propagandista lesz. Ügynök.

Fideszes ügynök nem volt a parlamentben

Harmincöt honatya, az Antall-kormány több minisztere tartozik azok közé, akik a rendszerváltás utáni első országgyűlés képviselői közül szerepeltek az 1990 előtti állambiztonság nyilvántartásában.

Tanszabadság

Négy évvel az '56-os forradalom leverése után milyen volt egy tanévnyitó? Nos, olyan, amilyen várható volt, tele pufogó frázisokkal.

Halálkamion: a bolgárok ismerik az „ügynököt”

Elismerte a bolgár nemzetbiztonsági tiszt és a szakértő, hogy ismerik a halálkamionper ötödrendű vádlottját, ám állítják: a bolgár–libanoni férfi nem ügynökük.

Ügynökök álarcosbálja

Feltehetően nem kerülik el a támadások a Hamvas Béla Kultúrakutató Intézet új negyedéves folyóiratát, ám ez inkább növelheti várható népszerűségét.

Egy bolgár ügynök is vádlott

A 71 migránsáldozatot követelő parndorfi halálkamion kapcsán elfogott embercsempészbanda egyik tagja a bolgár hatóságok ügynöke – derült ki tegnap a per ötödik napján.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.