2023. október 3., kedd, Helga napja

Címke: ügyfelek

33 cikk 1/4 oldal

Visszaélnek az MNB nevével

A Magyar Bankszövetség nemrégiben arra figyelmeztetett, hogy a statisztikák alapján idén akár megduplázódhat azok száma, akik adathalászok csapdájába esnek.

A prostituált kuncsaftját büntetnék a spanyolok

Az ügyfelek büntetését már négy európai országban bevezették, most pedig a többségében nők alkotta madridi kormány lehet a következő, amely elfogadja ezt a szabályozást.

Adathalászok miatt figyelmezteti ügyfeleit az MKB

Megtévesztő adathalász üzenetek miatt az MKB Bank óvatosságra inti ügyfeleit és a gyanús levelek törlését javasolja – közölte a pénzintézet csütörtökön az MTI-vel.

2,5 millió ügyfelet érint az E.On új fejlesztése

Gyorsabb lehet a hibaelhárítás az E.On-nál az új, kisfeszültségű hálózatot felügyelő rendszerrel, ami a teljes szolgáltatási területen 2,5 millió ügyfelet érint – közölte a cég az MTI-vel kedden.

Mabisz: ezentúl nagyobb biztonságban érezhetik magukat az utazási irodák ügyfelei

Július 1-től nagyobb biztonságban érezhetik magukat az utazási irodák ügyfelei, két pillérre bomlik az utazásszervezők kötelező vagyoni biztosítéka, elkülönítik a befizetett előlegek, részvételi díjak visszafizetésére felhasználható részt - hívta fel a figyelmet Lambert Gábor, a Magyar Biztosítók Szövetségének (Mabisz) kommunikációs vezetője az M1 aktuális csatornán hétfőn.
33 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.