2024. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: ügyfél

10 cikk 1/1 oldal

A prostituáltat védik, nem az ügyfelét

Az indítványt együtt kezdeményezték jobb- és baloldali, valamint centrista pártok képviselőnői, az izraeli feminista mozgalmak pedig már tíz éve harcoltak egy efféle törvény megalkotásáért.

Versenyelőny lehet a digitális fejlesztés

Hamis elégedettségbe ringatják magukat a magyarországi kkv-k vezetői, amikor úgy vélik, hogy naprakész és biztonságos digitális rendszerrel dolgoznak.

Tállai: A NAV hivatali szolgáltatóként segít

2016. január 1-jétől megváltozott az ügyfelekhez való hozzáállás a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál (NAV), a hivatal szolgáltatóként segíti az adózókat.

Népszerű az online számlanyitás

Több mint száz új ügyfele van már az MKB Banknak, akik személyes megjelenés nélkül, az úgynevezett video­chat funkció segítségével nyitottak számlát.

Az online bankolásé a jövő

A kétezres évek környékén születettek, az úgynevezett Y generáció már mindent online és lehetőleg mobilon szeret intézni.

MNB: életbe léptek a fogyasztóbarát módosítások az új biztosítási törvényben

Az új biztosítási törvény alapján a biztosítóknak januártól közölniük kell ügyfeleikkel a megtakarítási életbiztosítási termékek teljes költségmutatóját, és hosszabbítaniuk kell panaszfogadási célú nyitvatartási idejüket, valamint bővült a jegybank felügyelési eszköztára is – hívta fel a figyelmet a Magyar Nemzeti Bank (MNB) keddi közleményében.

Tovább nyomoznak a Quaestor-ügyben

A Fővárosi Főügyészség három hónappal, december 11-ig meghosszabbította a Quaestor-ügyben indult nyomozás határidejét – adta hírül pénteken a Magyar Hírlap értesülései alapján a távirati iroda.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.