2023. december 2., szombat, Melinda, Vivienn napja

Címke: ügyész

32 cikk 1/4 oldal

Életfogytiglant kért az ügyész a vádlottra

A vád szerint a huszonéves fiatalember 2016. szeptember 24-én késő este Budapesten, a Teréz körúton egy általa készített és működésbe hozott pokolgéppel életveszélyesen megsebesített két rendőrt.

Folytatódó Hagyó-per

Az ügyész az MSZP-s politikus és másik hat vádlott esetében azt is indítványozta, hogy a másodfokú bíróság mondja ki: bűnszövetkezetben követték el cselekményüket.

Előzetesben az ügyész és a pénzügyőrök

A súlyos korrupciós ügy részese az ismert debreceni ügyész, Tilk Ferenc, három magas rangú pénzügyőr, köztük az ügyész volt felesége és egy ügyvéd is.

Előzetes letartóztatásba kerül a NAV három munkatársa és egy ügyész

Előzetes letartóztatásba helyezett a Budai Központi Kerületi Bíróság a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) hivatásos állományába tartozó három embert, valamint egy ügyészt és egy civil gyanúsítottat, akikkel szemben többrendbeli, üzletszerűen elkövetett hivatali vesztegetés miatt folytat nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség.
32 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.