2021. január 19., kedd, Sára, Marió napja

Címke: ügy

15 cikk 1/2 oldal

A Kúria dönthet a bírói palota ügyéről

A rendszerváltozást követő egyik legnagyobb vagyonjogi per kerülhet terítékre a közeljövőben az igazságszolgáltatás legfelső fórumán.

Vizsgálják Kilic ügyeit a hatóságok

A török ítéletek szerint Kilic büszkén vállalta, hogy a nemzetközi terrorszervezetek listáján szereplő Kurdisztáni Munkáspárt tagja, valamint fegyveres akcióban is részt vett.

Perbeszédek a robbantó ügyében

Az utolsó felvonás következik hétfőtől az első fokon eljáró Fővárosi Törvényszéken a Teréz körúti robbantó ügyében, amikor is elsőként a vádat képviselő ügyész mondja el a perbeszédét.

A héten ítélet születhet a halálkamion ügyében

A háromnaposra tervezett védőbeszédeket követően az utolsó szó jogán szólhatnak a vádlottak. Elsőfokú ítéletre a tervek szerint csütörtökön kora délután lehet számítani.

Kötelezettségszegési ügy: ellenkérelmet adtunk be

A magyar ellenkérelem érvei között szerepel a többi között, hogy tavaly szeptemberben lejárt a határozat teljesítésére vonatkozó határidő, továbbá biztonsági szempontokat is megfogalmaztak.

Fizessen a DK és az MSZP!

Az OLAF előtt van az a beadvány, amely az Altus Zrt. és az államot és diákmunkásokat is megkárosító Czeglédy Csaba közti gyanús kölcsönszerződéseket taglalja.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.