2023. március 23., csütörtök, Emőke napja

Címke: U2

6 cikk 1/1 oldal

A U2 énekese szó szerint semmit nem tud rólunk

Szentesi Zöldi László: a rock and roll és a rockzene, különösen ennek a progresszívebb irányzatai, azok a fennálló hatalom ellen szövetkeztek annak idején.

The Edge, a U2 gitárosa a Sixtus-kápolnában adott koncertet

Történelmet írt a U2 gitárosa, The Edge, amikor szombaton első rocksztárként lépett fel a Sixtus-kápolnában. A rákkutatást támogató zenész egy vatikáni orvosi konferencia résztvevői előtt játszott.

Törökországot méltatta a U2 énekese

A szíriai menekültek befogadásában vállalt szerepe miatt méltatta Bono, a U2 ír rockegyüttes énekese Törökországot egy Ahmet Davutoglu török miniszterelnök internetes oldalára vasárnap feltöltött videofelvétel tanúsága szerint.

Az Eagles of Death Metal együttes visszament a Bataclan színházhoz

Visszamentek kedden a párizsi Bataclan színházhoz az Eagles of Death Metal elnevezésű rock zenekar tagjai, akik éppen november 13-án, a színházban végrehajtott, 90 halálos áldozatot követelő terrortámadás során koncerteztek ott, s csak a szerencsének köszönhetik az életüket.

Bono megmondta

Popzenésztől ennél mélyebb szociokulturális értelmezést ne várjunk.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.