2023. január 30., hétfő, Martina napja

Címke: Tyirityán Zsolt

12 cikk 1/2 oldal

Felsorakozott az ellenzék is a tüntetéshez

Az ellenzék lenézi az embereket, semmibe veszi a választói akaratot – reagált a Fidesz kommunikációs igazgatója a most szombatra tervezett tüntetésre.

Ráégtek Vonáékra a botrányos büntetőügyek

Kovács Béla megtartotta euró­pai parlamenti mandátumát, ám a Jobbikból kilépni kényszerült, miután kémkedéssel és költségvetési csalással vádolták meg.

A vármegyések nem függnek a Jobbiktól

Nem mérlegelte a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, hogy a balra sodródó Jobbik mit fog szólni a volt szocialista miniszterelnök szobrának letakarásához.

Tyirityán Zsolt: Romokban a radikális oldal

Ha párttá alakulunk, a jövő évi országgyűlési választáson is megméretjük magunkat – mondta a lapunknak a nemrég alakult Erő és Elszántság mozgalom egyik alapítója.

Belharcok osztják meg a szélsőjobb táborát

Tyirityán Zsolt: a vecsési zászlóbontó sikeres volt, az eseményen közel ezren jelentek meg, és a történtek ellenére mennek tovább az általuk meghirdetett úton.

Új radikális párt alakulhat hamarosan

Van, aki még korainak érzi, hogy felfedje a koncepciót, de egyesek már nyíltan vállalják, hogy szerintük a Jobbik változása miatt kialakult űrt be kell tölteni.

Törvényi felülvizsgálatot sürget Kósa Lajos

A Fidesz frakcióvezetője szerint ki kell vizsgálni, hogy megfelelően büntetik-e azt, aki kiskorúakat gyilkolására oktat, nevel vagy kiképez, mint azt az MNA tette.

Tyirityán szerint Vonával tisztelik egymást

A napi politikával a Betyársereg nem foglalkozik, s állítása szerint a Jobbiktól függetlenül működnek, a pártnak szervezetileg semmi köze hozzájuk.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.