2022. augusztus 16., kedd, Ábrahám napja

Címke: tv

20 cikk 1/2 oldal

Összegyúrva

Manapság talán nincs is olyan Stephen King-regény vagy -novella, amelyből éppen ne terveznének mozis vagy tévés adaptációt.

Lemondott a Jobbik-közeli N1 TV főszerkesztője

Kizárólag morális okai vannak a távozásunknak, a Hír TV-nél kialakult helyzettel való időbeli egybeesés pedig pusztán a véletlen műve – közölte Kisberk Szabolcs.

Bástya

A regény megszületett, augusztusban nálunk is megjelenik, minisorozat készült belőle Benedict Cumberbatchcsel a főszerepben.

Kifogyhatatlan svédasztal

A Netflix online streamingszolgáltató óriás néhány éve jelent meg a filmiparban, mára viszont az egyik legfontosabb és legvitatottabb szereplőjévé nőtte ki magát.

Vona Gábor felsorakozott Mirkóczki Ádám mellé

Amikor a Jobbiknak a radikális időszaka volt, akkor nyilvánvalóan ez sugárzódott belőlem is, és lehet, hogy én is ennek a szerepnek feleltem meg – mondta Vona Gábor.

Lélekcincálás

Az HBO sorozata az izraeli BeTipul nyomán készült, amelynek az amerikai változata az In Treat­ment volt. A harmadik évad négy új pácienst hoz el, valamint főhősünk is kap egy új terapeutát.

Tűz, támadj fel!

Úgy ért véget, hogy azóta is tele vagyunk kérdésekkel, amelyekre talán most, évtizedekkel később David Lynch és Mark Frost alkotók választ adnak.
20 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.