2019. június 16., vasárnap, Jusztin napja

Címke: turizmus

1125 cikk 1/113 oldal

Újra van internet Tongán

Két hét után sikerült helyreállítani az internetet Tongán – közölték vasárnap az apró, csendes-óceáni ország hatóságai.

Maradhat a borudvar a Platánon

Csaknem hatéves jogi huzavonának vetett véget a Kúria: nem kell elköltöznie a balatonboglári Platán strand déli oldalán kialakított, exkluzív borudvarnak.

Gazdát cserélt a pártüdülő

Új tulajdonoshoz került a legendás Club Aliga, az egykori pártüdülőt az Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyrt. leányvállalata, az Appeninn BLT Kft. szerezte meg többségi tulajdonban.

Több mint tízmillióan Budapesten

Számos ország irányából kiemelkedően bővült a beutazó turizmus, azonban a magyarok érdeklődése a külföldi vendégekénél is erősebbnek bizonyult.

Felzárkózott a belföldi turizmus

Bécs–Budapest–Prága–Pozsony–Varsó szállodáinak eredményei alapján a házak átlagos kihasználtságát tekintve Budapest az első helyen végzett.

Nem figyeli meg az állam a turistákat

Újabb gumicsontot talált az ellenzék annak érdekében, hogy valótlan feltételezések alapján a kormány ellen hangolja a lakosságot.

Téli kampány segíti a belföldi turizmust

A „Helló tél!” elnevezésű kampányban több mint 150 szálláshely, fürdő, étterem és más turisztikai attrakció várja speciális ajánlatokkal és kedvezményekkel a belföldi utazókat.
1125 cikk 1/113 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.