2019. április 19., péntek, Emma napja

Címke: tüntetők

78 cikk 1/8 oldal

Népszavazást tervez Emmanuel Macron

A párizsi „sérültek nagy menete” élén vonulók egyik szeme le volt ragasztva, köztük a mozgalom egyik vezetője, Jérome Rodriguesé is, aki múlt szombaton sérült meg egy rendőri oszlatáskor.

Maduro félmegoldást ajánl

A baloldali vezető elődje, Hugo Chávez hatalomra kerülésének 20. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen beszélt a híveihez, miközben országszerte ellenzéki megmozdulásokat is tartottak.

Tüntetők rohantak meg egy török katonai tábort Irak északi részén

Legalább egy tüntető meghalt és tízen megsebesültek szombaton, miután aktivisták megrohantak egy török katonai tábort az észak-iraki Kurdisztán félautonóm régióban Dohúk városa mellett – közölték kurd tisztségviselők és helyi lakosok.

Tatabányán a Városháza előtt gyűlt össze pár tucat tiltakozó

Sztrájkot hirdettünk, de tárgyalásokra készülünk – mondta a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezetének elnöke szombaton Tatabányán, ahol a városháza előtti téren tartott kormányellenes tüntetésen a szakszervezeti szövetségek vezetői mellett az ellenzéki pártok női politikusai is felszólaltak.

Negyven randalírozó elfoglalta a Lánchidat

A cirkuszolók egyébként a mentőket sem engedték át, így életmentő esetekben is óriásit kell kerülni, csak az Erzsébet-hídon lehet így átmenni.

A hetedik hétre csökkent a sárgamellényes tiltakozók létszáma Franciaországban

Bár becslések nem állnak rendelkezésre arról, hogy hány sárgamellényes tiltakozó vonult utcára a franciaországi tiltakozási hullám hetedik szombatján, de helyszíni tudósítások szerint a tüntetések láthatóan veszítettek lendületükből, s a tiltakozók száma pár százra tehető egy-egy nagyobb városban.
78 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.