2023. február 5., vasárnap, Ágota, Ingrid napja

Címke: tunisz

8 cikk 1/1 oldal

Öngyilkos merénylet történt Tuniszban

A rendőrség kordonokkal zárta körül a helyszínt, egyéb részletek egyelőre nem ismertek. A Reuters értesülései szerint kilencen sebesültek meg, köztük nyolc rendőr.

Két feltételezett dzsihadistával végeztek Tunéziában

Két feltételezett dzsihadistát agyonlőttek, további tizenhatot őrizetbe vettek szerdán a tunéziai hatóságok egy terrorellenes művelet keretében Tunisz közelében – számolt be az észak-afrikai ország belügyminisztériuma.

Tunézia újra megnyitotta Líbiával közös szárazföldi határát

Tunézia újra megnyitotta Líbiával közös szárazföldi határát, amelyet annak hatására zárt le, hogy november végén robbantásos merényletet követtek el a fővárosban az elnöki őrség egyik autóbusza ellen, és 12 ember halálát okozták – jelentette be pénteken a tuniszi belügyminisztérium.

Robbantásos merénylet történt Tuniszban, sokan meghaltak

Robbantásos merénylet történt kedden a tunéziai elnöki őrség egyik autóbusza ellen az észak-afrikai ország fővárosában, a támadásban az elnöki gárda legalább tizenegy tagja meghalt – közölte a tuniszi belügyminisztérium.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.