2019. április 22., hétfő, Csilla, Noémi napja

Címke: túlterheltség

11 cikk 1/2 oldal

Csépe Valéria: Tanulni kell megtanulni

Eddig ötvenezren töltötték le az új Nemzeti alaptanterv tervezetét, melynek középpontjában az ismeretcentrikus tanítás helyett a tudás felépítése és a mindennapi életben való alkalmazhatósága áll.

Ombudsman: létszámhiánnyal küzdenek és túlterheltek a gyámhatóságok

Az alapvető jogok biztosa szerint komoly problémát jelent, hogy a fővárosban és a megyék döntő többségében az első- és a másodfokú gyámhatóságok jelentős része létszámhiány miatt nem képes tartani az ügyintézési határidőket, és a hatóságok túlterheltek – közölte az ombudsman hivatala pénteken az MTI-vel.

Több száz új migráns érkezett Görögországba

A zsúfolt fogadóközpontok és az erőszakos összecsapások sem tartják vissza a menedékkérőket attól, hogy megkíséreljék a kockázatos átkelést Törökországból Görögországba az Égei-tengeren: az athéni válságstáb csütörtökről péntekre 241 új érkezőt regisztrált.

Pedagógustüntetés politikai színezetben

Sajnos tény, hogy az ellenzék, a Jobbiktól az MSZP-ig, egységesen rátelepült a pedagógusok tüntetésére. Mi másra utalhatna vezetőik jelenléte a Kossuth téren?
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.