2022. január 20., csütörtök, Fábián, Sebestyén napja

Címke: tulajdonos

17 cikk 1/2 oldal

Új tulajdonos és főszerkesztő a Los Angeles Times-nál

Az Egyesült Államok legbefolyásosabb sajtótermékei közé tartozó Bloomberg gazdasági hírügynökség, a Time magazin és a Wall Street Journal volt vezető szerkesztőjét, Norman Pearlstine-t ültette a Los Angeles Times főszerkesztői székébe hétfőn a lap új tulajdonosa.

Októbertől a cégeknek fel kell fedniük végső tulajdonosukat

Októbertől a szolgáltatóknak bármilyen új, céges ügyfélkapcsolat létesítésénél rögzíteniük kell a cég mögött álló azon magánszemély (tényleges tulajdonos) adatait, aki a szervezetben 25 százalékos többséggel rendelkezik, vagy aki a szervezet felett egyéb módon tényleges irányítást, ellenőrzést gyakorol – hívja fel a figyelmet a Jalsovszky Ügyvédi Iroda.

Változások előtt a DVSC

Szima ­Gábor kijelentette, hogy akár ingyen is odaadja a tulajdonrészét, ha összeáll egy debreceni vállalkozókból álló konzorcium.

Kötelező a közművek szabályos, gyors átírása

A lakásvásárlással, -bérléssel vagy -kiadással járó adminisztráció egyik legfontosabb eleme a közművek átíratása. Ha jól csináljuk, sok kellemetlen meglepéstől óvhatjuk meg magunkat.

Nem találják a gazdáját a Marina-parti arzenálnak

Jogerősen felmentette a bíróság azt a két férfit, akiket azzal vádoltak, hogy tíz lőfegyvert, lőszereket és füstgránátokat raktak egy jármű csomagtartójába, majd leparkoltak.

Sok családnak van több ingatlana

A magyarok csaknem kilencven százaléka saját házban vagy lakásban lakik, igaz, minden ötödik család jelzáloghitelt törleszt.
17 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.