2022. május 21., szombat, Konstantin napja

Címke: trófea

11 cikk 1/2 oldal

A győztesnek felbecsülhetetlen

Első ránézésre kissé talán jelentéktelennek is tűnik: mindössze 36,8 centiméter magas, gond nélkül elfér egy kézben, és nem nagy kihívás a magasba emelni.

Philipp Lahm visszaadja a vb-trófeát

A vasárnapi, moszkvai francia-horvát döntő előtt Philipp Lahm, a 2014-ben győztes német válogatott kapitánya négy év után szimbolikusan visszaadja a labdarúgó-világbajnoknak járó trófeát.

Kinek a kulturális diktatúrája? VI. rész

Ha egyszer díjaznák a balliberális értelmiségi holdudvarok rettegési kreativitását, a budapestieknek versengés nélkül át kellene adni a világbajnoki trófeát.

Harcedzett veteránok csatája

Élklubunk 2014-ben a negyedik, 2015-ben és 2016-ban a második helyen végzett a férfi kézilabda Bajnokok Ligája Final Fourjában, azaz a második napon még soha nem nyert.

Tisza-parti diadal a Dunánál

Könnyebb lett a vártnál, de ehhez kellett az a hihetetlen emocionális töltet, amit a tízezer szurkoló nyújtott a Duna Arénában.

Két lépésre a karrier Slamtől

Novak Djokovics öles léptekkel halad élete első Roland Garros-diadala felé, e cél megvalósítása érdekében tegnap könnyedén lépett át a cseh Tomas Berdychen.

Amikor még Solti dirigált Milánóban

A Bajnokok Ligája trófeája már Milánóban „tartózkodik”, tegnap ki is állították a világ egyik leghíresebb terén, a Piazza del Duomón, a Dóm téren.

NFL – Egymillióan köszöntötték Denverben a Broncost

Csaknem egymillió szurkoló köszöntötte kedden a hazaérkező Denver Broncost, amely 24-10-re legyőzte a Carolina Pantherst az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) vasárnapi nagydöntőjében, az 50. Super Bowlon.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.