2022. július 3., vasárnap, Kornél, Soma napja

Címke: Toyota

26 cikk 1/3 oldal

Félmilliárd dollárt fektet az Uberbe a Toyota

Félmilliárd dollárt fektet a Toyota Motor japán autógyártó az Uber Technologies internetes fuvarmegosztó amerikai cégbe, hogy közösen fejlesszenek önvezető járműveket – közölte a két vállalat kedden.

Sok hibrid autót dobnak piacra

Együttesen 5150 hibrid elektromos autó értékesítésével számol a Toyota és a Lexus Magyarországon, amivel egyetlen év alatt felével növelnék az újonnan eladott hibridek számát.

Környezetbarát autók a magyar piacon

Két japán márka együttesen 5150 hibrid elektromos autó értékesítésével számol Magyarországon, ezzel egyetlen év alatt 50 százalékkal növelné az idehaza újonnan eladott hibridek számát.

Két japán autógyár közös amerikai üzemet nyitna

A Toyota és a Mazda bejelentette, hogy egyenként 450 millió dollár értékben részesedést vásárolnak egymás cégében, valamint közösen építenek autógyárat az Egyesült Államokban.

Kína aktívan támogatja az elektromos járművek elterjedését

A kínai autóipar ambiciózus terveket dédelget új elektromos autómodellek bevezetésére azzal együtt is, hogy a kínai kormány az állami támogatás fokozatos megvonásával és az eladásokban kötelező elektromos kvóta bevezetésével igyekszik elérni, hogy saját erőből finanszírozzák az elektromos autók gyártását.
26 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.