2020. augusztus 9., vasárnap, Emőd napja

Címke: tóth Krisztián

12 cikk 1/2 oldal

Nagy lépés Abu-Dzabiból Tokió felé

Tóth Krisztián már eddig is jól állt, ötödik lett a bakui vb-n, majd megnyerte a budapesti Grand Prix-t, mostani ezüstjével pedig még közelebb került az olimpiai kvótához.

Tóth épphogy lemaradt a dobogóról

Továbbra is érem nélkül állnak a magyar cselgáncsozók a Bakuban zajló olimpiai kvalifikációs világbajnokságon, de Tóth Krisztián 90 kg-ban legalább a dobogó közelébe eljutott

Egy érem és sok pont reményében

Cselgáncsozóink a riói olimpián és a legutóbbi két világbajnokságon is sikertelenül ostromolták a dobogót, mától azonban a bakui vb-n újra nekiveselkednek, a minimális célkitűzés egy érem hazahozatala.

Cselgáncs GP – Tóth Krisztián aranyérmes

A 90 kilogrammos Tóth Krisztián aranyérmet nyert vasárnap a Papp László Budapest Sportarénában zajló olimpiai kvalifikációs cselgáncs Grand Prix-viadalon.

Szép, de akár még szebb is lehetett volna

A vb-5. hely persze nem az az eredmény, amiért bárkinek is a fejét kellene venni. A bronzmeccs után a Papp László Budapest Sportarénában is teljes joggal szólt: Szép volt, Krisz!
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.