2024. március 5., kedd, Adorján, Adrián napja

Címke: Tóth Gy. László

14 cikk 1/2 oldal

Új mozgalmat indíthat Vona Gábor?

Tóth Gy. László politológus a Jobbik szakadását valószínűsíti, mivel a radikális és a néppártosodó szavazóbázis értékrendje nem egyeztethető össze.

Kétharmados Fidesz–KDNP-siker

Vasárnap éjjel, a szavazatok csaknem 90 százalékának feldolgozottsága mellett, valószínűsíthető, hogy kétharmados eredményt ért el a Fidesz–KDNP a 2018-as ország­gyűlési választáson.

Háború a magzati élet ellen

A Nyílt Társadalom Alapítványok új projektet indított, amelynek célja, hogy ösztönözze a hosszú távú liberális gondolkodás kifejlődését, különös tekintettel a migráció körüli helyzetre.

A nagyon kártékony személyiség

Lehet vitatkozni arról, hogy létezik-e egyáltalán Soros-terv, de a spekuláns kártékony pénzügyi tevékenységét és messianisztikus nézeteinek létét tagadni értelmetlen.

Külhoniakat gyaláz a jobbikos tábor

Mocskos férgeknek, román patkányoknak nevezik a Jobbik szavazói a határon túl élő magyarokat, mindezt ráadásul a párt saját portálján, az Alfahíren.

Gyalázatos ukrán nyelvtörvény

Ez az eset is bizonyítja, hogy a nemzeteknek nincsenek barátai, és minden nemzeti kormánynak kötelessége küzdeni a nemzeti érdekek képviseletéért és a nemzethez tartozók jogainak biztosításáért.

Műbalhé a CEU-ügy

Támogatja a kormány külföldi egyetemek működését szigorító törekvéseit a Jobbik politikáját már többször bíráló nemzeti radikális értelmiség.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.