2024. február 29., csütörtök, Szökőév napja

Címke: tóth bertalan

67 cikk 1/7 oldal

Zakók után mellény

Sárga láthatósági mellényben feszít az MSZP Facebook-oldalán a baloldal három kiválósága, Ujhelyi István, Tóth Bertalan és Karácsony Gergely.

Az MSZP egyre halogatja a költözést

A tagság rosszallásától tartva a központot a jövő májusi EP-választásig „nem meri” eladni a pártvezetés, utána szinte biztosan pénzzé teszik az MSZP utolsó, komoly értékkel bíró családi ezüstjét.

Kritikus a kapitalizmussal szemben az MSZP elnöke

A szocialista párt Európa-párti, azonban kritikus is az unióval, mert úgy látja, az elszakadt az emberek mindennapjaitól – jelentette kis Tóth Bertalan.

Hiteltelen baloldali érdekvédelem

A kafetéria-rendszer átalakítása ürügyén közös tiltakozó akciókat tervez a megszorításokba belebukó MSZP és a Magyar Szakszervezeti Szövetség.

Sodródó, súlytalan pártok

A baloldal semmit sem tanult a számára immár harmadik alkalommal súlyos vereséget hozó választás után, sőt szereplői mintha már-már szándékosan folytatnák az önsorsrontást.

Nem sietnek a költözéssel

Hiába harangozta be nagy elánnal Tóth Bertalan, hogy méltatlan, hogy az MSZP-nek nincs székháza, ezért a Villányi útra költöznek, erre legkorábban ősszel kerülhet sor.
67 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.