2023. május 30., kedd, Janka, Zsanett napja

Címke: törvényalkotás

9 cikk 1/1 oldal

Utcán a tomboló szélsőbaloldal

2,8 millió ember azért szavazott a kormánykoalícióra, hogy az a törvényalkotás munkáját elvégezze. Ez a népképviseleti demokrácia lényege.

Bukaresti vita a civil szervezetek státusáról

Több száz nem kormányzati szervezetet érinthet érzékenyen az a törvénytervezet, amelyet egy szociáldemokrata képviselő kezdeményezett Bukarestben, és hamarosan szavazhatnak is róla a román honatyák.

Célegyenesben az egyetemi követelmények

Több körös egyeztetésén vannak túl a Magyar Rektori Konferencia (MRK) szakbizottságai által elkészített, a felsőoktatási szakok képzési és kimeneti követelményeinek (KKK) tervezetei, az MRK ebbe bevonta a szakmai szervezeteket is – válaszolta kérdésünkre Palkovics László, felsőoktatásért felelős államtitkár online fogadóóráján.

Kósa Lajos: Nézzetek a táblára!

A miniszterelnök úgy döntött, hogy kormánytagok ne legyenek az elnökségben, hiszen a kormány operatív ügyekkel foglalkozik, az elnökség politikai-stratégiai kérdésekkel.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.