2023. március 23., csütörtök, Emőke napja

Címke: történet

9 cikk 1/1 oldal

A találmánytól a kísérletezésekig

A magyar fotó 1840–1989 című album a Látóhatár Kiadó ötlete és tervei alapján készült, a szerzőt, Péntek Orsolyát is ők kérték fel a történeti összefoglalásra.

Elhúzódó aranykor

Három és fél ezer oldal, nyolc kiló – ezek A magyar labdarúgás története című, az Alexandra Kiadó gondozásában megjelent, két és fél éves, emberfeletti munkával előállított könyvsorozat mérhető adatai.

Nyerő páros

Amikor kijöttem a boltból, egy ezres lapult még a zsebemben. Vettem egy skandináv lottót. 2013. szeptember 25-e volt: a nap, amikor 632 milliót nyertem.

Moszkvázás és szabadság

A hely szellemét, annak időtlenségét és a hozzá kapcsolódó számtalan élményt ragadta meg a #moszkvatér, A Széll Kálmán tér története című interaktív kiállítás a Kiscelli Múzeumban.

Legálisan átlépett határok

Ian McEwan világhírű, Man Booker-díjas brit író kétségkívül a szélsőséges érzelmek és a felkavaró helyzetek mestere.

Az internet sötét oldala

Helen FitzGerald idén februárban megjelent legújabb regénye, a Viral egy olyan fiatal nőről szól, akinek interneten közzétett hibája tönkretette az életét.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.