2024. március 5., kedd, Adorján, Adrián napja

Címke: Toroczkai

18 cikk 1/2 oldal

Zavaros ellenzéki üzenetek

Magukat baloldalinak nevező politikusok a korrupció ellen tüntettek a nemzeti ünnepen. A DK elnöke szerint Magyarországon megszűnt a parlamentáris demokrácia.

A Mi Hazánk Mozgalomnál folytatják a távozó tagok

Alig három hét telt el, amióta a Jobbik frakciója kizárta soraiból Dúró Dórát, de azóta nem telik el nap, hogy ne oszlana fel egy-egy alapszervezet vagy lépne ki egy önkormányzati képviselő a pártból.

Gyűlnek Toroczkai követői

Toroczkai Lászlóval együtt összesen öt párttaggal szemben indít a Jobbik vezetése etikai vagy fegyelmi vizsgálatot, amelynek eredménye a pártból való kizárás is lehet.

A Toroczkai–Dúró páros vezethetné a Jobbikot

Kezd összeállni Toroczkai László csapata, amennyiben őt választanák a Jobbik elnökévé, miután Dúró Dóra elfogadta a regionális igazgatók felkérését, és vállalná az elnökhelyettesi posztot.

Ugyanaz a kép

Kinek volt az érdeke ez az egész? Gyurcsánynak, aki arra várt, hogy meghaljon egy rendőr, hiszen attól kezdve nem az ő beszédéről lett volna szó, hanem a rendőrgyilkos csőcselékről.

Toroczkai beleáll a pozícióharcba

Ásotthalom polgármestere közölte: amennyiben a tagszervezetektől megkapja a szükséges ajánlásokat, elnökjelöltként indul a május 12-i kongresszuson.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.