2019. június 16., vasárnap, Jusztin napja

Címke: Toroczkai László

130 cikk 1/13 oldal

Toroczkai László északi falat építene

A Momentumot Macron és a Rothschild-ház támogatja, a Jobbik pedig a magyar történelemben példátlan árulást hajtott végre – mondta első évértékelőjében a Mi Hazánk elnöke.

Toroczkai: a Mi Hazánk célja az „északi civilizáció” védelmezése

A Mi Hazánk Mozgalom végső célja a Magyarország és egész Európa, az „északi civilizáció” megmentése, megvédése és újjáépítése – jelentette ki a párt elnöke a Mi Hazánk évértékelő és programadó nagygyűlésén szombaton, Budapesten.

Ellenkampányt indítanak Toroczkaiék

Toroczkai László közölte, a kampány Cseh Gábor nevéhez kötődik, és a kezdeményezésről itthon elsőként a 444.hu számolt be.

Volt devizahiteleseken akar segíteni a Mi Hazánk

A Mi Hazánk olyan megoldást talált, amellyel minden banki végrehajtás azonnal leállítható lenne, ez ügyben meg is tettük a lépéseket – írta ki közösségi oldalára Toroczkai László.

Toroczkai László: Mi nem megyünk a Parlament elé bohóckodni

Azok a jobbikos képviselők, akik a balliberális összeborulás után még a frakció tagjai maradnak, azokkal nem kíván együttműködni a Mi Hazánk Mozgalom – erről Toroczkai László, a mozgalom elnöke beszélt az ECHO TV Napi aktuális című műsorában. A politikus szerint bohózat, amit az ellenzék a túlóratörvény kapcsán művel.

Még mindig szakadhat tovább a Jobbik

Több frakciótagnak is inog a tagsága a Jobbikban belső vívódásuk miatt – tudta meg a Magyar Idők Volner Jánostól, a Jobbik felfüggesztett alelnökétől.
130 cikk 1/13 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.