2024. június 15., szombat, Jolán, Vid napja

Címke: törlés

17 cikk 1/2 oldal

Kevesebb vállalkozást töröltek az elmúlt hónapokban, de a cégbázis tovább zsugorodik

Az idei harmadik negyedévben mintegy 8500 céget töröltek, ez körülbelül 8 százalékkal elmarad az előző év azonos időszakában feljegyzettől – derül ki az Opten céginformációs szolgálat friss jelentéséből, amelyet a Világgazdaság idézett pénteken. A cégalapítások száma ugyanakkor változatlanul elmarad ettől, az elmúlt negyedévben 6700 volt.

A Facebook törölte az orosz „trollgyárhoz” köthető fiókokat és bejegyzéseket

A Facebook cég kedden bejelentette, hogy az eddigieknél is szigorúbban lép fel azok ellen, akik nem tisztességesen használják internetes közösségi felületét, és törölt több száz olyan orosz fiókot és oldalt, amely kapcsolatban áll az amerikai elnökválasztásba való beavatkozással vádolt, úgynevezett "trollgyárral".

Technikai okokból törölte a Roszatom az új blokkokra kiírt tendert

A Roszatom orosz állami atomenergetikai konszern uniós kiírástechnikai okok miatt törölte a Paks II projekt keretében az atomerőművi ötös és hatos blokk turbinacsarnoka fő és kiegészítő berendezéseinek gyártására és szállítására szerdán kiírt tendert.
17 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.