2023. december 2., szombat, Melinda, Vivienn napja

Címke: törekvések

8 cikk 1/1 oldal

Támogatás az erdélyi autonómiatörekvéseknek

Székelyföld-szerte imádkoztak a székely autonómiáért, több településen pedig őrtüzeket gyújtottak, jelezve: az erdélyi magyarok közösen harcolnak Székelyföld önállóságáért.

Magyarország megnövekedett helye a térképen

Senki se mondja ki hangosan, de Orbán Viktor megnyerte a migrációval kapcsolatos vitát – állt a Politico című baloldali politikai magazin októberi cikkében.

Európa recsegő eresztékei

Lehet-e tüneti kezeléssel meggyógyítani Spanyolországot, néhány száz bilincs visszafogja-e a katalán törekvéseket? Aligha hunyászkodik meg néhány millió katalán.

Tízezrek álltak ki a katalán függetlenség-párti politikusok mellett

A helyi csendőrség szerint 80 ezren vettek részt vasárnap Barcelonában azon a békés demonstráción, amelyet a bírósági eljárás alá vont katalán függetlenségi politikusok, elöljárók melletti kiállás jegyében hirdettek meg civil szervezetek.

Napirenden Texas elszakadása

A Texasi Nacionalista Mozgalom a teljes függetlenséget tűzte zászlajára, ám az Egyesült Államoktól történő elszakadáshoz ennél sokkal több kell.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.