2022. október 4., kedd, Ferenc napja

Címke: tompa

12 cikk 1/2 oldal

Székesfehérváron kaptak el nyolc migránst

A külföldi személyek magukat marokkói, algír, líbiai és afgán állampolgárnak vallották, azonban a megszokott módon személyazonosságukat nem tudták igazolni.

Az elmúlt évek legnagyobb heroinfogása Tompán

Az anyag a helyszínen elvégzett gyorsteszt, valamint az előzetes vegyészszakértői vélemény szerint heroin, amelynek feketepiaci értéke körülbelül 160 millió forint.

Bővítették a tranzitzónákat

Lázár János közölte: a megszigorított jogi határzárat szerdán már alkalmazták is, nyolc menedékkérőnek a határon kell megvárnia kérelme elbírálását.

Tizenkét kilónyi kábítószert találtak egy autóban Tompán

Előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság egy 27 éves albán férfit, akinek az autójában vasárnap csaknem tizenkét kilogramm, a gyorsteszt alapján marihuánának minősülő növényi származékot találtak a tompai határátkelőnél – közölte honlapján a rendőrség szerdán.

Hatalmas drogfogás Tompán

Csaknem 25 kilogramm marihuána-származékot találtak a Bács-Kiskun megyei rendőrök egy autó átvizsgálásakor a tompai határátkelőhelyen szombat este.

Újabb átjárók után kutatnak a migránsok

Azt a szakaszt, ahol elkészült a kerítés, és nem csak a gyorstelepítésű drótakadály állja a migránsok útját a határon, inkább elkerülik az illegális bevándorlók. A határsértők leginkább azokat a részeket keresik, ahol a terepviszonyok miatt nem lehet kerítést építeni; folyóknál, nádasoknál próbálkoznak.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.