2021. május 18., kedd, Erik, Alexandra napja

Címke: tokaj

48 cikk 1/5 oldal

Járdával és kerékpárúttal bővül a Tisza hídja Tokajnál

Járdával és kerékpárúttal bővül a tokaji Erzsébet királyné híd a várhatóan augusztus közepén kezdődő felújításnak köszönhetően – közölte a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF Zrt.) pénteken az MTI-vel.

Ismét megrendezik az írótábort Tokajban

Az első világháború irodalmi életére fókuszál a Tokaji Írótábor, amelyet immár negyvenhatodik alkalommal rendeznek meg augusztus 16. és 19. között – közölték a szervezők az MTI-vel.

Eredményes a nyári turisztikai kampány

A kampány az olyan népszerű térségekre összpontosít, mint a Balaton, Tokaj és Sopron–Fertő vidéke, ugyanakkor kevesek által ismert látványosságokra is felhívja a figyelmet.

Milliárdos fejlesztések Tokaj környékén

Nagyszabású fejlesztések veszik kezdetüket Tokajon és környékén: kastélyok, műemlék épületek, vallási helyszínek és történelmi utcarészek újulnak meg.

Kirándulóprogramok a hétvégére

Habár az időjárás nem túl kegyes az utazókhoz az első idei hosszú hétvégén, a tavaszi kirándulószezon nyitányaként fesztivál, kézművesvásár köszönti a látogatókat a Balatonnál.

Tokaji borok mutatkoztak be Észak-Olaszországban

A legutolsó, 2016-os adatok szerint Olaszország az exportált borok értéke alapján a 12. helyen áll Magyarország célországai között, 2,2 százalékos piaci részesedéssel.
48 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.