2024. március 5., kedd, Adorján, Adrián napja

Címke: Tóbiás József

95 cikk 1/10 oldal

Szanyinak lett igaza

A szocialista politikus megmondta a tutit már 2013 -ban, amikor azt írta Gyurcsány Ferencről: „Egy mentálisan megzakkant bolsi milliárdossal nem lehet normális jövőt építeni.”

Bizonyíték: a teljes ellenzék lebontaná a kerítést

Kristálytisztán kiderül, hogy a manapság már a migráció és a déli határt védő kerítés kérdésében mélyen hallgató ellenzéki politikusok egykor milyen vehemenciával szidalmazták a kerítést.

A gyűlölet karmestere

Ron Werber a gyűlölet karmestereként vált hírhedtté, amikor 2002-ben az MSZP választási kampányának vezetőjeként megismertette a magyar társadalmat a professzionális gyűlöletkampánnyal.

Tovább dagad a Czeglédy-botrány

Gyurcsány Ferencék családi cégének, az Altus Zrt.-nek a jogi képviseletét is a többmilliárdos kárértékű korrupciós bűnténybe keveredett Czeglédy Csaba látta el.

Régi arcokkal erősítenének a szocialisták

A most felállt kampányigazgatóságban részt vesz mások mellett Baja Ferenc is, aki Horn Gyula kormányában volt környezetvédelmi és területfejlesztési miniszter.

Tóbiás József lett az MSZP pártigazgatója

Tóbiás József korábbi pártelnök lett az MSZP pártigazgatója, fő feladata választási felkészülés megszervezése lesz – közölte az ellenzéki párt sajtóosztálya hétfőn az MTI-vel.
95 cikk 1/10 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.