2024. április 19., péntek, Emma napja

Címke: titkosszolgálatok

66 cikk 1/7 oldal

A lebukás

A XXI. században egy új élethelyzet jelent meg. Ami nem csupán a kialakult status quót borította fel, hanem teljesen új helyzet elé állította a politikát és persze a titkosszolgálatokat is.

A Waltham és a Videoton kooperációja

A kommunizmus idején a valutakitermelés nevű tevékenység biztosított konspiratív pénzeket és plusz költségvetési forrásokat a hírszerzés számára.

Védhetetlen bánásmód

A pontos szakmai mérleg elkészítése elképzelhetetlen anélkül, hogy feltüntetnénk, a nemzetközi terrorizmus eddig hány áldozatot követelt Európában vagy az USA-ban.

A biológiai hadviselés

Európában a 2015-ös illegális migrációs és terrorhullám óta a médiában is felerősödött a szolgálatok együttműködésének igénye.

Hírszerzők versenye

Magyar titkos ügynökök sikeres tevékenységének fedésében a hetvenes-nyolcvanas évekre létrejött a vadszocialista offshore-birodalom.

Dezinformációs műveletek

A profi titkosszolgálatok céljaik elérése érdekében a rendelkezésükre álló erőket, eszközöket és az általuk alkalmazott módszereket tudatosan és célirányosan alkalmazva végzik munkájukat.

Az ellenség már bejutott

Amikor a titkosszolgálatok, azon belül az elhárítás alapvető feladatairól beszélünk, a laikus, de érdeklődő hírfogyasztók is kapásból fel tudnak sorolni jó néhányat.
66 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.