2022. január 27., csütörtök, Angelika napja

Címke: tisztújító kongresszus

12 cikk 1/2 oldal

Manipulálhatták a Jobbik tisztújítását

Előre megrendezett színjáték lehetett az a kongresszus, ahol az elnöknek megválasztott, egykori skinhead Sneider Tamás mellett a befutó alelnökök sorrendjét is előre lehetett tudni.

Rohamosan fogy a Jobbik tábora

Feleannyi résztvevője sem volt a Jobbik múlt szombati kongresszusának, mint a májusi tisztújításnak – értesült a Magyar Idők.

Mesterházy ismét az MSZP élére állna

Forrásaink szerint az MSZP június 17-i tisztújító kongresszusán Tóth Bertalan frakcióvezető, illetve a korábbi elnök, Mesterházy Attila közül kerül majd ki a párt új vezetője.

Kunhalmi és Tóth Bertalan indul az MSZP-elnökségért

A tisztújító kongresszuson ketten futhatnak majd versenyt az MSZP elnöki tisztségért: Kunhalmi Ágnes és Tóth Bertalan eddigi parlamenti frakcióvezető - tudta meg a Magyar Idők.

Orbán Viktor: Közös szenvedélyünk Magyarország

Szív nélkül nincs politika, szenvedély nélkül nincsenek nagy tettek – mondta az újabb két évre pártelnökké választott miniszterelnök a Fidesz tisztújító kongresszusán.

Az esélyesek nyugalma

Kormánypárt nem tartott még ilyen ideális körülmények között tisztújító kongresszust a soron következő választást megelőző időszakban, mint a Fidesz most vasárnap.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.