2021. október 19., kedd, Nándor napja

Címke: tisztségviselők

11 cikk 1/2 oldal

Ez a nyolcadik szabadon választott Országgyűlés

Ma teszik le esküjüket az április 8-i parlamenti választáson mandátumot szerzett képviselők az Országgyűlésben. A Ház alakuló ülésén az államfő negyedik alkalommal kéri fel kormányalakításra Orbán Viktort.

Novák Katalin lesz a Fidesz új női alelnöke

A jelölés is azt jelzi, hogy a kormánypárt számára kiemelten fontos a családpolitika további erősítése, amely a választási kampányüzenetek egyik meghatározó eleme lesz.

A Fülöp-szigeteki elnök kemény lépéseket tett a drogellenes küzdelem érdekében

Több mint százötven olyan bíró, katonatiszt, rendőr és törvényhozó nevét olvasta fel vasárnap egy kétórás sajtótájékoztatón Rodrigo Duterte Fülöp-szigeteki elnök, aki az államfő szerint kapcsolatba hozható a délkelet-ázsiai országban virágzó kábítószer-kereskedelemmel, és a tisztségviselőket azonnal felmentette szolgálataik alól.

Észak-koreából törték fel dél-koreai tisztségviselők postafiókját

A szöuli ügyészség azzal vádolta meg hétfőn az észak-koreai vezetést, hogy megpróbálta feltörni – egyes esetekben sikerrel – 90 magas rangú dél-koreai kormányzati és biztonsági tisztségviselő, valamint újságíró elektronikus postafiókját.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.