2024. július 18., csütörtök, Frigyes napja

Címke: tisztesség

8 cikk 1/1 oldal

Civil kör: Az ellenzék hírből sem ismeri a tisztességet

Hódmezővásárhely jó példa az ellenzék tisztességtelenségére. A pártok fel sem mertek menni a színpadra, hanem a függöny mögé bújva lesték, vajon a hallgatólagosan általuk is támogatott, de egyébként független jelölt mit csinál. Ez minden, csak nem tisztességes a részükről - jelentette ki az ECHO TV Civil kör című műsorában Ferencz Orsolya, az ELTE tudományos főmunkatársa.

Esterházy Jánost méltatták Prágában

Esterházy János a 20. század Közép-Európájának egyik „legtisztességesebb és legbecsületesebb” politikusa volt – jelentette ki a cseh képviselőház külügyi bizottságának elnöke.

Bolcsik Zoltán: Tisztul a közszféra

Bolcsik Zoltán: a Nemzeti Védelmi Szolgálat egyik legerősebb fegyvere a titkos felderítés, ám aki tisztességesen végzi a munkáját, annak nincs félnivalója.

Nemzeti tízparancsolat

A tízparancsolat tíz olyan tartópillér, amely a modern társadalom építményéből sem hiányzik. Jószerével a mai törvénykezés is ennek a tíz tételnek a kifejtése.

Drakula nem jött

Gróf Bethlen Anikó több mint két évtizede küzd a Bethlenekért, a birtokokért és Keresd szétrabolt, magára hagyott, majd mégis megmenekített várkastélyáért.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.