2024. június 17., hétfő, Laura, Alida napja

Címke: Tiszafüred

25 cikk 1/3 oldal

Több mint száz új munkahelyet teremt a Li Cheng Kft. Tiszafüreden

Csaknem 5 millió eurós (1,6 milliárd forint) zöldmezős beruházással élelmiszer-feldolgozó üzemet hoz létre és ezzel több mint száz új munkahelyet teremt a gödöllői székhelyű, kínai állampolgárok és jogi személy tulajdonában álló Li Cheng Kft. Tiszafüreden – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei város polgármestere az MTI-vel.

Letették a Poroszló és Tiszafüred közötti kerékpárút alapkövét

Letették a Poroszló és Tiszafüred közötti kerékpárút alapkövét, a nettó 3,13 milliárd forintos beruházással a Tisza-tó körüli kerékpárút még hiányzó, 6,5 kilométeres szakaszát építik meg – közölte a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

Fejleszti a piacot Tiszafüred

Megkezdte a piac infrastrukturális fejlesztését Tiszafüreden a helyi önkormányzat 186 millió forintból - közölte a polgármesteri hivatal az MTI-vel.

Kelet-Magyarország első kutyabarát fürdője nyílik májustól Tiszafüreden

Május elsején szabadtéri kutyabarát fürdőt nyílik Tiszafüreden, a Morotva Kerékpáros Pihenőpark előtti területen, az ottani holtág szabadstrandi részén. Ez lesz az első ilyen jellegű szolgáltatás az ország keleti részében - közölte a város polgármestere az MTI-vel.

Több mint száz új munkahely létesül Tiszafüreden

Csaknem háromezer négyzetméteren először hetven, majd további ötven új munkavállaló kezdi meg a Julius-K9 kutyafelszerelések gyártását Tiszafüreden, a szigetszentmiklósi székhelyű, magyar tulajdonú K9-Sport Kft. ezzel több mint ötszázra növeli munkatársainak létszámát - közölte a cég közleményben az MTI-vel.
25 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.