2024. július 24., szerda, Kinga, Kincső napja

Címke: tiltakozók

8 cikk 1/1 oldal

Igazat mond-e az ellenzék?

Az alábbiakban négy állításra adott válaszból egyértelműen kiderül, miért nincs igaza az ellenzéknek a Munka Törvénykönyvének módosítása miatti tiltakozás során.

Fa legyek?

Az utóbbi időben a fa nem a spiritizmus vagy a zöld mozgalom, hanem a politikai ellenállás, tiltakozás egyik szimbólumává vált Magyarországon.

Botka Lászlónak nem tetszenek a tüntetők

Kitiltották a szegedi önkormányzat közgyűlésének üléséről azokat, akik a tavaly átalakított tömegközlekedés miatt tiltakoztak volna.

A Városliget Zrt. feljelentést tesz egy tiltakozó bántalmazása miatt

A Közlekedési Múzeum épületének felújítását végző Városliget Zrt. feljelentést tesz egy, a munkaterületen tiltakozó bántalmazása miatt – tudatta Baán László, a Liget Budapest projekt miniszteri biztosa péntek este közleményben az MTI-vel. A bántalmazást elfogadhatatlannak tartja és egyetért a történtek kivizsgálásával Vitézy Dávid, a Közlekedési Múzeum főigazgatója is, aki szintén tájékoztatta erről az MTI-t.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.