2024. július 20., szombat, Illés napja

Címke: tillerson

20 cikk 1/2 oldal

Trump leváltotta Tillersont

Donald Trump a személycserét tegnap Twitter-üzenetben jelentette be, egyúttal megköszönve az eddigi tárcavezető munkáját.

Phenjan: az amerikai tengeri blokád „háborús cselekmény” volna

Az amerikai tengeri blokád Észak-Korea ellen „háborús cselekménnyel” érne fel, amelyre Phenjan „könyörtelen önvédelemi ellenintézkedésekkel” reagálna – jelentette a KCNA észak-koreai állami hírügynökség egy külügyminisztériumi szóvivőre hivatkozva csütörtökön.

Trump leválthatja Tillersont

Nem lenne meglepő az elmúlt egy év fényében, de a zilált amerikai diplomácia megmaradt intézményi állandóságát is tovább erodálná, ha az elnök menesztené Rex Tillerson külügyminisztert.

Az amerikaiak levették az orosz zászlókat

Elfogadhatatlannak nevezte az orosz zászlók eltávolítását az amerikai hatóságok által lefoglalt orosz diplomáciai tulajdonú épületek tetejéről Szergej Lavrov orosz külügyminiszter, amikor csütörtökön telefonon beszélt amerikai hivatali partnerével, Rex Tillersonnal.
20 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.