2022. május 28., szombat, Emil, Csanád napja

Címke: Thürmer Gyula

10 cikk 1/1 oldal

Elbúcsúztatták Máté T. Gyula újságírót

A rövid lefolyású, súlyos betegségben szeptember 16-án, 44 éves korában elhunyt újságíró hamvait a 44-es parcellában helyezték örök nyugalomra.

Nosztalgia

A választások előtt némelyik politikus és aktivista nem az emigrációt, hanem a kényszerű illegalitásba vonulás lehetőségét fontolgatta az ellenzék bukása esetén.

A Munkáspárt üdvözölte a Fidesz-KDNP győzelmét

Üdvözölte a Fidesz-KDNP választási győzelmét Thürmer Gyula, a Magyar Munkáspárt elnöke vasárnap éjszaka a párt budapesti székházában tartott sajtótájékoztatóján.

Veszélybe kerülhet az MSZP vagyona

Egy nagy értékű belvárosi ingatlannal gazdagodhat a Magyar Munkáspárt annak a tulajdonjogi pernek a végén, amelyet kedden kezd tárgyalni az illetékes bíróság.

Pereskedés előtt az MSZP

A meghirdetett jobboldali sajtóbojkott miatt nem tudni, mit gondolnak az MSZP-ben arról, hogy elperelhetik tőlük az MSZMP-től örökölt vagyonelemeket.

Vita az állampárt vagyonának sorsáról

A Magyar Munkáspárt gazdagabb lehet egy belvárosi ingatlannal, de ami fontosabb: perek sokasága zúdulhat az amúgy is nehéz helyzetben lévő szocialistákra.

Kommunista csörte Salgótarjánban

Thürmer Gyula úgy fogalmazott, hogy Salgótarjánban szívesen emlékeznek vissza a rendszerváltás előtti időkre, amikor a nemzeti ipar jelentős része innen származott.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.