2024. február 22., csütörtök, Gerzson napja

Címke: thriller

8 cikk 1/1 oldal

Országúti mészárlás

A Ryuhei Kitamura által rendezett, alacsony költségvetésű független amerikai film nem sokat vesződik az előzmények bemutatásával, szinte egyből az események közepén találjuk magunkat.

Egy jó film rossz folytatása

Három ígérettel indul a film, az egyik az, hogy meghaladja az elég nagy elvárásainkat, a másik kettőt pedig az első jelenetekben, képsorokban kapjuk.

Szentimentális apokalipszis

Hogyan vetkőzi le az ember emberségét, ha beköszönt a világvége? A Cargo több is, meg nem is egy átlagos zombifilmnél.

A terapeuta és a tolvajok

A Milorad Krstic újvidéki képző- és multimédiás művész fejében született, akciódús thriller közel hét éven keresztül alakult – több mint száz hazai animátor bevonásával – egész estés filmmé.

Városi és vidéki ragadozók

Tom Ford új filmjében, az Éjszakai ragadozókban felismerhetjük azt a két Amerikát is, amelyről a politikai elemzők nemrég elkezdtek beszélni.

Korlenyomat áldozatokkal

Sopsits Árpád filmje nemcsak beleborzaszt egy véres forradalom után újraépült rendszer kilátástalanságába, de a mai napig hordozott viselkedésmintáinknak is tükröt állít.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.