2022. szeptember 30., péntek, Jeromos napja

Címke: tevékenység

6 cikk 1/1 oldal

Kijev tájékoztató füzeteket készít az orosz titkosszolgálatok ukrajnai tevékenységéről

Az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) két tájékoztatófüzetet készített a lakosság számára, amelyek egyike az orosz titkosszolgálatok ukrajnai tevékenységéről, a másik pedig az ukrán ortodox egyház Moszkvához hű „szárnyának” hibridháborús célokra való orosz felhasználásáról szól – tették közzé hétfőn az SZBU honlapján.

A CÖF pótolta Majtényi mulasztását

A Soros György által alapított és folyamatosan szponzorált szervezet elnöke nem tudta támogatója küldetését teljesíteni.

Palkovics László: a felsőoktatási intézmények érdekében tevékenykednek

Ünnepélyes keretek között átadták a felsőoktatási intézmények konzisztóriumi tagjainak megbízólevelét szerdán a fővárosban. Palkovics László oktatási államtitkár a rendezvényen azt kérte az új testületek tagjaitól, hogy a felsőoktatási intézmények érdekében végezzék feladataikat.

Megkezdte tevékenységét a Visegrádi Harccsoport

A visegrádi országcsoport (V4) országaiból – ezen belül Magyarországról – érkezett tisztek részvételével kezdte meg tevékenységét a Visegrádi Harccsoport parancsnoksága a dél-lengyelországi Krakkóban – közölte szerda délután a lengyel közszolgálati rádió.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.