2024. június 17., hétfő, Laura, Alida napja

Címke: tévé

7 cikk 1/1 oldal

Kifogyhatatlan svédasztal

A Netflix online streamingszolgáltató óriás néhány éve jelent meg a filmiparban, mára viszont az egyik legfontosabb és legvitatottabb szereplőjévé nőtte ki magát.

Hasít a tévében a riói olimpia

Az elmúlt hét vége mindhárom napján több mint kétmillió néző kapcsolt a riói olimpiát közvetítő M4 Sportra, amelyen legalább néhány perc erejéig pénteken 2,35, szombaton 2,26, vasárnap 2,49 millióan kapcsolódtak be az ötkarikás műsorba.

Az Arab-félszigeten szelídült a dromedár

A dromedárt, azaz az egypúpú tevét már háromezer éve használják szállításra Észak-Afrikában és a térségben, de azt eddig nem tudták, hogy mikor és hol háziasították először. A bécsi állatorvosi egyetem munkatársa, Pamela Burger a PNAS folyóiratban a megoldásról számolt be.

Pereli Kairót az al-Dzsazíra tévé

Nemzetközi pert indított az egyiptomi kormány ellen az al-Dzsazíra pánarab hírtévé, azzal vádolva Kairót, hogy hadjáratot folytat a csatorna és munkatársai ellen – jelentette szerdán a hírtelevízió.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.