2022. december 6., kedd, Miklós napja

Címke: testvér

7 cikk 1/1 oldal

Castro testvére nem megy el a temetésre

Juanita Castro kijelentette, hogy egyes híresztelésekkel ellentétben nem akar ott lenni Fidel Castro temetésén, sőt, soha többé nem akar visszamenni Kubába.

Őrizetbe vettek egy magyar férfit egy müncheni gyilkosság ügyében

Őrizetbe vettek egy magyar férfit a hatóságok Magyarországon, akit a német rendőrség azzal gyanúsít, hogy köze lehet a múlt héten egy müncheni luxuslakásban holtan talált, magyar származású nő halálához – számolt be róla csütörtökön a Süddeutsche Zeitung című német lap.

A merényletek feltételezett fő szervezőjének testvérét októberben elfogták Marokkóban

A 130 áldozatot követelő párizsi merényletek feltételezett fő szervezőjének, Abdelhamid Abaaoudnak a testvérét, Jaszin Abaaoudot még a múlt hónapban őrizetbe vették és azóta fogva tartják a marokkói Agadírban a hatóságok – közölték nevük elhallgatását kérő helyi biztonsági források pénteken a Reuters hírügynökséggel.

A merénylő testvére azt szeretné, ha fivére feladná magát

Elítélte a párizsi terrortámadásokat Mohamed Abdeslam, a szökésben lévő feltétezett merénylő, Salah Abdeslam testvére. A BFM francia hírtelevíziónak adott interjúban a férfi azt tanácsolta fivérének, hogy adja fel magát a rendőrségen.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.