2019. április 21., vasárnap, Konrád napja

Címke: Tesco

206 cikk 1/21 oldal

Sztrájk kezdődött a Tescónál

Arra az esetre pedig, amennyiben a mai napon sem születne egyezség, február 6-án reggel 8 órától határozatlan időtartamú sztrájkot hirdetünk a követeléseink érvényesítése érdekében – írták.

Tárgyalások kezdődnek a tescósok ügyében

Az évek óta alkalmazott munkavállalóknak a környéken nem tudnak hasonló munkakörben állást kínálni, legfeljebb az új budapesti szolgáltató központban.

Újabb karcsúsítás jöhet a Tescókban

Várhatóan Magyarországon is folytatódik a Tesco anyavállalatánál nemrég elrendelt drasztikus racionalizálás, ami az aktuális pénzügyi év február végi zárásával születő eredményektől függhet.

Tesco: aktívan az élelmiszer-pazarlás ellen, felelősséggel a rászorulókért (x)

Az élelmiszer-hulladék csökkentése életbevágó kérdés: az ENSZ adatai szerint egy év leforgása alatt a világon megtermelt élelmiszerek egyharmada lesz hulladék. Az EU tagállamaiban 100 millió tonna élelmiszert dobnak ki, míg Magyarországon 1,8 millió tonna élelmiszer-felesleg keletkezik. Ezért is fontos, hogy a Tescóhoz hasonló vállalatok fellépjenek az élelmiszer-pazarlás ellen, és a rászorulók támogatásából is kivegyék a részüket. Hevesi Nóra, a Tesco kommunikációs vezetője szerint egy vállalat értékét az határozza meg, hogy mennyit ad vissza a közösségeknek.

Eladók munkája szűnik meg a Tesco műszaki részlegén

Bezárják a műszaki osztályt kilenc Tesco-áruházban, helyükre a MediaMarkt elektronikai áruházlánc által kialakított árusítóhelyek kerülnek. Az ott dolgozók feladatköre ezzel megszűnik.

Sztrájk következhet a Tescónál

Átszervezés és csoportos létszámleépítés miatt ismét sztrájkhelyzet van a Tesco áruházláncnál – értesült a Magyar Idők.
206 cikk 1/21 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.