2019. április 21., vasárnap, Konrád napja

Címke: terrorista

98 cikk 1/10 oldal

Dömötör Csaba: Ahmed H. ügye egy szimbólum

A magyar hatóságok ki fogják toloncolni a terrorcselekményért elítélt férfit, ehhez azonban szükség van arra, hogy valaki be is fogadja – mondta az államtitkár.

Szomáliai terrorista késelt Ausztráliában

Az Iszlám Állam terrorszervezet jelentkezett a melbourne-i késes támadás elkövetőjeként, amelyben egy ember életét vesztette, két személyt pedig továbbra is kórházban ápolnak.

Csaknem huszonhatezer külföldit nem engedtek fel Dél-Koreába tartó járatokra

Csaknem 26 ezer külföldit akadályoztak meg abban az utóbbi másfél évben, hogy Dél-Koreába tartó repülőjáratokra szálljanak fel, mióta a szöuli kormány bevezette az utas-átvilágítási rendszert – jelentette szerdán a Yonhap dél-koreai hírügynökség az igazságügyi miniszter adataira hivatkozva.

Vakbélgyulladás miatt kórházba került Salah Abdeslam

Az egészségügyi intézmény előtt jelenleg is jelentős a rendőri biztosítás, a kórház területére belépő minden járművet és embert alaposan átvizsgálnak a felfegyverzett rohamrendőrök.

Feltételezett dzsihadistákkal végeztek Burkina Fasóban

Legalább három feltételezett dzsihadista terroristával végeztek tűzharcban kedden Burkina Faso fővárosában, Ouagadougouban a hatóságok - adta hírül egy név nélkül nyilatkozó rendőrtiszt.
98 cikk 1/10 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.