2024. május 26., vasárnap, Fülöp, Evelin napja

Címke: terrorfenyegetés

9 cikk 1/1 oldal

Az ISIS-hez tartott a két magyar férfi

Terrorcselekményre előkészület és terrorfenyegetés miatt vádat emelt a Fejér Megyei Főügyészség két férfi, egy győri és egy móri lakos ellen.

Terrorfenyegetés miatt maradt el márciusban a brüsszeli békefelvonulás

A korábbi hírekkel ellentétben konkrét terrorfenyegetés miatt maradt el március 27-én a terrorizmus és a gyűlölet ellen meghirdetett, a brüsszeli repülőtéren és a metróban történt robbantás áldozatainak emlékére tervezett menet a belga fővárosban – írta a belga RTL információira hivatkozva a La Libre Belgique című belga napilap szerdán.

A szolgálatok nálunk is elemzik a bécsi terrorveszélyt

A magyar titkosszolgálatok és a terrorelhárítás folyamatosan végzik a dolgukat, és elemzik az aktuális helyzetet – közölte lapunkkal Molnár Zsolt, a parlament nemzetbiztonsági bizottságának elnöke.

KLM: bizonytalan az idei üzleti év kimenetele a terrorcselekmények miatt

A KLM (Koninklijke Luchtvaart Maatschappij) holland királyi légitársaság vezérigazgatója szerint az európai terrorista cselekmények bizonytalanná tették a 2015-es üzleti év kimenetelét, mivel nem tudni, hogy milyen hatásai lesznek a légiközlekedésre nézve. Pieter Elbers a légitársaság első Boeing 787 Dreamlinerének átadásán Amszterdamban beszélt erről az MTI-nek vasárnap.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.