2024. május 18., szombat, Erik, Alexandra napja

Címke: terrorcselekmények

31 cikk 1/4 oldal

Sorra mondanak le a miniszterek Afganisztánban

Benyújtotta lemondását szombaton Afganisztánban a védelmi és a belügyminiszter, valamint az ország Biztonsági Igazgatóságának vezetője, miután az államfő nemzetbiztonsági tanácsadója szintén így cselekedett.

Terrorsejteket számoltak fel Iránban

Iránban felszámoltak az országban merényleteket tervező két terrorsejtet – közölte kedden a Farsz helyi hírügynökség a hírszerzési minisztériumra hivatkozva.

19 terrorcselekményt akadályoztak meg az idén Oroszországban

Az év első felében 19 terrorcselekményt akadályoztak meg az előkészítés vagy az elkövetés kísérlete közben Oroszországban – közölte Alekszandr Bukszman orosz főügyészhelyettes egy pénteki moszkvai szakmai tanácskozáson.

Először született ítélet Szerbiában az Iszlám Állammal összefüggő terrorcselekmények miatt

Első fokon összesen 67 év letöltendő börtönbüntetésre ítélte egy belgrádi bíróság szerdán azt a hét férfit, akit több terrorcselekmény elkövetésével, az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezettel való együttműködéssel, valamint a külföldi harcokra történő toborzással vádoltak. Ez az első olyan ítélet Szerbiában, amelyet az IÁ-val összefüggő terrorcselekmények miatt mondtak ki.

A Soros-csapatok kivonása Magyarországról

A mai szélső­liberális anarchisták mozgalmi nótája már nem úgy szól, hogy nemzetközivé, hanem nemzetek nélkülivé lesz holnapra a világ.
31 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.