2022. július 3., vasárnap, Kornél, Soma napja

Címke: termékek

18 cikk 1/2 oldal

Összefogással javítható a haltermelés helyzete

A kormányzati szereplők, az országos érdekképviseletek, valamint a civilek összefogásával és egyetértésével érhetők el eredmények a halágazatban – jelentette ki tegnap Udvari Zsolt.

Levegőhöz jutottak a termelők

Megkérdőjelezhetetlen az elektronikus áruforgalom-ellenőrző rendszer szerepe az áfacsalások visszaszorításában – mutattak rá a lapunknak nyilatkozó agrár-élelmiszeripari szakemberek.

A horvátok is a multik áruit keresik

Az Adria partján élő vásárlóknak is szemet szúrtak a Nyugat-Európában vásárolt áruk és az otthon kapható azonos márkájú termékek közötti minőségbeli különbségek.

Átadták az Év terméke díjakat

Idén hatodik alkalommal adták át az Év terméke elismeréseket hétfőn, a magyar fogyasztók 21 kategóriában értékelték a termékeket – közölte a versenyt szervező Product of the Year Kft. hétfőn az MTI-vel.

Javítanák a mirelit áruk minőségét

A változtatásokat tartalmazó javaslat még előkészítés alatt áll, eszerint a korábbi osztályba sorolás helyett alap- és emelt szintű szabályozást vezetnek be.

Drágább lehet a kenyér

A kereskedőkkel egyeztetett csütörtökön a pékszövetség, az egyre nagyobb bérköltségek miatt ugyanis elkerülhetetlennek látják a kenyér árának emelését.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.